Jag som driver denna sida i icke vinstintresserat syfte är en vanlig jävla grabbhalva som hade Svullo som största idol. Och som vill försöka bevara hans minne med denna sida. Jag kan tyvärr inte ordna filmer, skivor, mercendies, förmedla kontakter etc.Denna sida har funnits sedan 1998 i 2 olika utseenden, med en annan webadress. Nu är det nya tider, ny adress, ny design på sidan och fler roliga prylar att kolla på.

Om du undrar vart man kan köpa Svullos filmer och plattor, snälla maila mig inte o fråga de, jag har ingen aning tyvärr, och får jag nys om de nångång så kommer de självklart upp på sajten! Några av hans filmer kan du köpa, titta under Filmer för att få reda på var.

Nu när du tittat på min sida så vill du självklart ge mig beröm och komplimanger, då gör du de på denna adress:
Men om du har några invändningar eller klagomål om nåt på den här skitfina sidan så borde nån ge dig ett rejält kokt stryk!!! Men visst, om du tror att du har nåt o komma med så kan du ju skicka iväg dina oförskämdheter till samma adress som ovan.

För er kalenderbitare kan jag berätta att den här sidan är gjord med programmet Dreamveaver MX 2004. Det är så buggigt så en apjävel skulle inte ens vilja använda det. Det är därför jag använder det... Jag är så jävla dålig på HTML och så jävla lat så jag inte orkar lära mig det så det fick bli på det här sättet.

Om du hittar nåt på denna sida som strider mot kåpyrajt-lagen eller nåt sånt trams så kontakta mig så får vi se om det går att lösa på nåt vis.

/Admin